Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
Vacatures
GICOM Metaalbewerking
GICOM Metaalbewerking

Vacatures GICOM Metaalbewerking

 • Lasser (Full-time)

  GICOM Metaalbewerking, specialist in plaatwerk met een hoge kwaliteit, is op zoek naar full-time lassers. Aan de hand van tekeningen aluminium, roestvrijstalen en stalen constructies met behulp van MIG/MAG en TIG lastechnieken lassen.

  Lees verder >>
 • Junior Plaatbewerker

  Als junior plaatbewerker ben je allround inzetbaar op de boor/zaag-afdeling, de walsafdeling en de boor/tap-afdeling.

  Lees verder >>
 • CAD Engineer

  Wij zijn op zoek naar een CAD engineer. U werkt prijsaanvragen en opdrachten van klanten uit. U heeft een adviserende rol voor wat betreft maakbaarheid en materiaalkeuze. Voor deze werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van HICAD en CADMAN software.


  Lees verder >>
 • Senior Plaatbewerker

  Als senior plaatbewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor werkzaamheden op de boor/zaag -, boor- en tapafdeling en walsafdeling. Daarnaast hoort het aansturen en meewerken op kantenbrekenafdeling bij de werkzaamheden.

  Lees verder >>
 • CNC Kantbank Bedieners (Full-time)

  GICOM Metaalbewerking, specialist in plaatwerk met een hoge kwaliteit, is op zoek naar full-time CNC Kantbank bedieners. Wij verwachten dat je zelfstandig en secuur kunt werken en onder tijdsdruk een kwalitatief hoogstaand product af te kunnen leveren.

  Lees verder >>
 • Operators Lasersnijmachine (Full-time)

  GICOM Metaalbewerking, specialist in plaatwerk met een hoge kwaliteit, is op zoek naar full-time operators voor de lasersnijmachine.

  Lees verder >>
Copyright © 2013 - 2019 GICOM BV. Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Sybit Software Op Maat