Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
GICOM
Nieuws
GICOM BV Biddinghuizen

Nieuws

 • GICOM Composting op BVOR-demodagen

  Op 5 en 6 juni staan we met GICOM Composting Systems op de BVOR-demodagen!  Lees verder >>
 • Nieuwe platenwals

  Op het gebied van plaatwerk kunnen we bij GICOM metaalbewerking van alles creëren. Sinds kort heeft GICOM een nieuwe platenwals aan het machinepark toegevoegd. Met deze platenwals kunnen plaatdikten tot 12 mm in de gewenste diameter gevormd worden.

  Lees verder >>
 • Renovatie trailer

  In het kader van duurzaamheid, hebben we de Gicom trailer compleet gerenoveerd. Deze wordt voornamelijk gebruikt voor het vervoeren van eigen machines en bijvoorbeeld luchtventilatoren.
  Een intern project met mooi resultaat!  Lees verder >>
 • Vacature Lasser bij Gicom

  GICOM Metaalbewerking, specialist in plaatwerk met een hoge kwaliteit, is op zoek naar full-time lassers. Aan de hand van tekeningen aluminium, roestvrijstalen en stalen constructies met behulp van MIG/MAG en TIG lastechnieken lassen.

  Lees verder >>
 • TIV Hardenberg 2018

  GICOM Metaalbewerking zal zoals voorgaande jaren deelnemen aan de vakbeurs voor de technische industriële branche TIV. De beurs zal plaatsvinden van dinsdag 18 september tot en met donderdag 20 september in de Evenementenhal te Hardenberg.

  Lees verder >>
 • GICOM Ketelhavenloop 2 september

  De GICOM Ketelhavenloop heeft aanstaande zondag 2 september haar 23e editie. Het polderparcours van 5 of 10 km loopt deels langs het mooie Ketelmeer. De Ketelhavenloop start om 11.00 uur voor beide afstanden bij Lands End.

  Lees verder >>
 • 10 nieuwe GICOM AYGO's

  Gepubliceerd in De Drontenaar:
  Een opvallende verschijning, zo mogen de 10 nieuwe AYGO’s met opvallende GICOM opdruk zeker worden bestempeld. Sinds vorige week staan ze volledig ter beschikking van medewerkers van GICOM en het zusterbedrijf KOMECO.

  Lees verder >>
 • GICOM supersponsor van Meerpaaldagen Dronten

  GICOM is ook in 2018 weer supersponsor van het driedaagse festival De Meerpaaldagen in Dronten. Samen met Bangma Verpakking zijn zij de twee supersponsoren van dit evenement, dat ruim 50.000 bezoekers trekt.

  Lees verder >>
 • Nieuwe vacatures GICOM en Komeco

  Door een groeiende orderportefeuille zijn wij op korte termijn op zoek naar collega's voor de functies van Logistiek medewerker, Inkoper Komeco, Cad-engineer, Laseroperators, Magazijnbeheerder, Montagemedewerkers en Buitendienstmedewerkers WTB.

  Lees verder >>
 • Uitbreiding mogelijkheden walsen

  Door de aanschaf van een Faccin 4HEL-2528 wals zijn de mogelijkheden van walsen door GICOM vanaf heden uitgebreider. De nieuwe wals beschikt over 4 rollen in pyramide vorm waardoor een scala aan gewalste vormen, zoals konisch, mogelijk zijn.

  Lees verder >>
 • Biowise awarded Cheshire East organics contract

  Recycling and waste management firm, Biowise, is to build a £7m in-vessel composting facility after being awarded a contract by Cheshire East council. The facility utilises the Dutch ‘Gicom’ technology, on which the new site will be modelled.

  Lees verder >>
 • GICOM behaalt NEN-EN 1090 certificering

  Vanaf heden is GICOM NEN-EN 1090 gecertificeerd (tot en met exc 2) voor zowel staal als RVS. Voor beide materialen zijn op het gebied van lassen veel voorkomende materiaaldiktes en lasposities gecertificeerd.

  Lees verder >>
 • GICOM tunnel system described by Envar as the Rolls Royce of invessel composting

  An article on letsrecycle.com about Envar processing MSW organic fines trough the GICOM tunnels.

  Lees verder >>
 • VNK werkt optimaal samen in Biddinghuizen

  De bouw van de droogtunnel voor VNK door GICOM is een mooi voorbeeld van lokale samenwerking. In het artikel in de Handel en Wandel wordt deze samenwerking tussen VNK en GICOM toegelicht.

  Lees verder >>
 • GICOM Nieuwsbrief

  De laatste GICOM Nieuwsbrief is uit. Deze nieuwsbrief kunt u lezen via onderstaande link.

  Lees verder >>
Copyright © 2013 - 2019 GICOM BV. Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Sybit Software Op Maat