Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
GICOM
Nieuws
GICOM BV Biddinghuizen

Nieuws

1 2 Volgende >>
 • GICOM Metaalbewerking deelnemer TIV Hardenberg

  Op 17, 18 en 19 september vindt de TIV plaats in Hardenberg. Deze vakbeurs gericht op het technisch bedrijfsleven zal meer dan 6.000 vak professionals met elkaar verbinden om zaken te doen en te netwerken.

  Lees verder >>
 • GICOM Composting Systems op RWM in Birmingham

  Volgende week zal GICOM Composting Systems deelnemen aan de RWM beurs in Birmingham. Deze beurs vindt jaarlijks plaats en is de grootste op het gebied van afval en recycling in Groot-Brittannië.

  Lees verder >>
 • GICOM Ketelhavenloop zondag 1 september

  Op zondag 1 september vindt de GICOM Ketelhavenloop plaats. Zoals de naam al aangeeft is GICOM sponsor van het hardloopevenement dat jaarlijks plaatsvindt in en rondom bungalowpark Ketelhaven.

  Lees verder >>
 • GICOM opnieuw supersponsor van Meerpaaldagen Dronten

  Wederom is GICOM supersponsor van de Meerpaaldagen in Dronten. Met een vooruitzicht op ruim 50.000 bezoekers en een brede en prachtige line-up belooft het evenement ook dit jaar weer een daverend succes te worden.

  Lees verder >>
 • Nieuw bij Gicom; puntlassen

  Bij Gicom hebben we diverse technieken in huis, waarmee we snel en flexibel maatwerk op het gebied van metaalbewerking kunnen realiseren. Recent geleden hebben wij de puntlastechniek daar aan kunnen toevoegen.

  Lees verder >>
 • Aanleg biofilter en halafzuiging Schotland

  Bij onze klant Enva in Blantyre - Schotland wordt momenteel hard gewerkt aan de aanleg van een gehele halafzuiging en biofilter.

  Lees verder >>
 • GICOM Composting op BVOR-demodagen

  Op 5 en 6 juni staan we met GICOM Composting Systems op de BVOR-demodagen!  Lees verder >>
 • Nieuwe platenwals

  Op het gebied van plaatwerk kunnen we bij GICOM metaalbewerking van alles creëren. Sinds kort heeft GICOM een nieuwe platenwals aan het machinepark toegevoegd. Met deze platenwals kunnen plaatdikten tot 12 mm in de gewenste diameter gevormd worden.

  Lees verder >>
 • Renovatie trailer

  In het kader van duurzaamheid, hebben we de Gicom trailer compleet gerenoveerd. Deze wordt voornamelijk gebruikt voor het vervoeren van eigen machines en bijvoorbeeld luchtventilatoren.
  Een intern project met mooi resultaat!  Lees verder >>
 • Vacature Lasser bij Gicom

  GICOM Metaalbewerking, specialist in plaatwerk met een hoge kwaliteit, is op zoek naar full-time lassers. Aan de hand van tekeningen aluminium, roestvrijstalen en stalen constructies met behulp van MIG/MAG en TIG lastechnieken lassen.

  Lees verder >>
 • TIV Hardenberg 2018

  GICOM Metaalbewerking zal zoals voorgaande jaren deelnemen aan de vakbeurs voor de technische industriële branche TIV. De beurs zal plaatsvinden van dinsdag 18 september tot en met donderdag 20 september in de Evenementenhal te Hardenberg.

  Lees verder >>
 • GICOM Ketelhavenloop 2 september

  De GICOM Ketelhavenloop heeft aanstaande zondag 2 september haar 23e editie. Het polderparcours van 5 of 10 km loopt deels langs het mooie Ketelmeer. De Ketelhavenloop start om 11.00 uur voor beide afstanden bij Lands End.

  Lees verder >>
 • 10 nieuwe GICOM AYGO's

  Gepubliceerd in De Drontenaar:
  Een opvallende verschijning, zo mogen de 10 nieuwe AYGO’s met opvallende GICOM opdruk zeker worden bestempeld. Sinds vorige week staan ze volledig ter beschikking van medewerkers van GICOM en het zusterbedrijf KOMECO.

  Lees verder >>
 • GICOM supersponsor van Meerpaaldagen Dronten

  GICOM is ook in 2018 weer supersponsor van het driedaagse festival De Meerpaaldagen in Dronten. Samen met Bangma Verpakking zijn zij de twee supersponsoren van dit evenement, dat ruim 50.000 bezoekers trekt.

  Lees verder >>
 • Nieuwe vacatures GICOM en Komeco

  Door een groeiende orderportefeuille zijn wij op korte termijn op zoek naar collega's voor de functies van Logistiek medewerker, Inkoper Komeco, Cad-engineer, Laseroperators, Magazijnbeheerder, Montagemedewerkers en Buitendienstmedewerkers WTB.

  Lees verder >>
1 2 Volgende >>
Copyright © 2013 - 2019 GICOM BV. Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Sybit Software Op Maat