Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
GICOM
Nieuws
GICOM BV Biddinghuizen

Nieuws

1 2 Volgende >>
 • GICOM biedt duurzame oplossing voor regionaal afvalbeheer in Engeland

  De techniek van GICOM gaat opnieuw de grens over. Voor onze klant Biowise in Engeland mochten wij een tweede composteringsinstallatie bouwen, die draait sinds het voorjaar. Een bijdrage aan duurzaam afvalbeheer en dat ging niet onopgemerkt voorbij.


  Lees verder >>
 • Nieuwe composteringstunnels in ontwikkeling

  Bij GICOM zitten we niet stil. Momenteel zijn we druk bezig met de productie van PVC, buizen en kanalen voor een uitbreidingsproject in Ierland bij één van onze afnemers.

  Lees verder >>
 • Aangepaste openingstijden voorjaar feestdagen

  Het voorjaar is van start gegaan en aankomende periode vinden een aantal feestdagen plaats. Hierbij willen wij u informeren over onze aangepaste openingstijden in de aankomende periode.

  Lees verder >>
 • ESEF Maakindustrie wordt verplaatst naar 1-4 september 2020

  De organisaties van de ESEF Maakindustrie en Jaarbeurs Utrecht hebben besloten de ESEF Maakindustrie te verplaatsen naar 1 t/m 4 September 2020.


  Lees verder >>
 • GICOM Metaalbewerking op ESEF Maakindustrie

  Van 17 t/m 20 maart vindt hét event voor maakoplossingen plaats in de Jaarsbeurs. De ESEF Maakindustrie is de grootste en belangrijkste vakbeurs op het gebied van toelevering, uitbesteding, productontwikkeling en engineering in de Benelux.

  Lees verder >>
 • Q-Fin; onze nieuwe ontbraammachine

  Ontbramen is één van onze specialiteiten en sinds kort hebben we de Q-Fin F200 XL in onze productiehal staan voor het ontbramen en finishen van kleinere en meer deilicate producten.

  Lees verder >>
 • GICOM gastheer van Floriade Business Club themabijeenkomst

  Afgelopen maandag organiseerde de Floriade Business Club (FBC) een themabijeenkomst met betrekking tot Flevoland en de gemeente Dronten als agrofood inspiratieregio. Een zeer succesvolle avond waarbij GICOM de rol van gastheer heeft verzorgd.

  Lees verder >>
 • NIEUW bij GICOM Metaalbewerking; Cobot lasrobot

  Bij GICOM Metaalbewerking werken we met de nieuwste productiemachines. Deze maand is daar een compleet nieuwe lasrobot bij gekomen. Deze nauwkeurige en flexibele lasrobot is de nieuwe helpende hand van onze collega's op de productieafdeling.

  Lees verder >>
 • Bijdrage vrijwillige brandweer Flevoland

  Sinds afgelopen week hebben wij bij GICOM twee collega's die, in geval van nood, als brandweervrijwilligers ter beschikking worden gesteld aan de Brandweer van Biddinghuizen. Een mooie samenwerking en goede ontwikkeling voor het dorp Biddinghuizen.

  Lees verder >>
 • GICOM Metaalbewerking deelnemer TIV Hardenberg

  Op 17, 18 en 19 september vindt de TIV plaats in Hardenberg. Deze vakbeurs gericht op het technisch bedrijfsleven zal meer dan 6.000 vak professionals met elkaar verbinden om zaken te doen en te netwerken.

  Lees verder >>
 • GICOM Composting Systems op RWM in Birmingham

  Volgende week zal GICOM Composting Systems deelnemen aan de RWM beurs in Birmingham. Deze beurs vindt jaarlijks plaats en is de grootste op het gebied van afval en recycling in Groot-Brittannië.

  Lees verder >>
 • GICOM Ketelhavenloop zondag 1 september

  Op zondag 1 september vindt de GICOM Ketelhavenloop plaats. Zoals de naam al aangeeft is GICOM sponsor van het hardloopevenement dat jaarlijks plaatsvindt in en rondom bungalowpark Ketelhaven.

  Lees verder >>
 • GICOM opnieuw supersponsor van Meerpaaldagen Dronten

  Wederom is GICOM supersponsor van de Meerpaaldagen in Dronten. Met een vooruitzicht op ruim 50.000 bezoekers en een brede en prachtige line-up belooft het evenement ook dit jaar weer een daverend succes te worden.

  Lees verder >>
 • Nieuw bij Gicom; puntlassen

  Bij Gicom hebben we diverse technieken in huis, waarmee we snel en flexibel maatwerk op het gebied van metaalbewerking kunnen realiseren. Recent geleden hebben wij de puntlastechniek daar aan kunnen toevoegen.

  Lees verder >>
 • Aanleg biofilter en halafzuiging Schotland

  Bij onze klant Enva in Blantyre - Schotland wordt momenteel hard gewerkt aan de aanleg van een gehele halafzuiging en biofilter.

  Lees verder >>
1 2 Volgende >>
Copyright © 2013 - 2020 GICOM BV. Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Sybit Software Op Maat