Gicom.nl
Gicom Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
Kantenbreken
Voor perfecte randafwerking
Kantenbreken
Metaalbewerking » Kantenbreken

Kantenbreken

Bij GICOM Metaalbewerking kunnen wij ieder laser gesneden product van RVS en aluminium voorzien van een perfecte randafwerking. Voor de afwerking van non-ferro materialen heeft onze productie een ontbraammachine die vlakke plaatonderdelen kan ontbramen, afronden en (richtingloos) kan schuren.


Kantenbreken; ontbramen, schuren en afronden

Op onze productieafdeling staat de Timesavers 42-serie 1350 RB die garant staat voor het ongeëvenaard ontbramen en afronden van vlakke plaatdelen. De machine heeft een groot werkbereik wat betreft de lengte van het materiaal.


Specificaties kantenbreken 

·Maximale breedte afronden: 1350 mm
·Maximale dikte: 20 mm
·Maximale plaatdikte: 20 mm

No-way finishing

Door middel van de afbraammachine is het mogelijk om alle lasergesneden producten te voorzien van kantenafronding voor zowel binnen- als buitencontouren, zelfs bij gefoliede plaat. Dit wordt gedaan door middel van de Rotary Brush. Ook kan hiermee een "no-way finishing" (richtingloos geborsteld) aangebracht worden, waardoor er een perfecte randafwerking ontstaat. Deze extra bewerking is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld materialen die in de voedings- en levensmiddelenindustrie worden toegepast.