Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
Vacatures & Stages
Werken bij GICOM
GICOM Metaalbewerking

Werken bij GICOM en KOMECO

 • Operator CNC platenbuigmachine

  Kun jij nauwkeurig werken met geavanceerde kantbanken. Heb jij oog voor detail en kwaliteit? Dan ben jij misschien wel die CNC bediener / plaatbewerker die wij zoeken voor onze divisie GICOM Metaalbewerking.

  Lees verder >>
 • Logistiek medewerker

  Ben jij gek op logistiek en alles wat daarbij komt kijken? Van laden en lossen tot verzendklaar maken van goederen, wij zoeken een flexibel persoon die zelfstandig en in teamverband kan werken. Als logistiek medewerker weet je van aanpakken dus als dat bij jou past, dan zoeken wij jou!

  Lees verder >>
 • Operator lasersnijmachine

  Kun jij met geavanceerde lasersnijmachines werken en heb jij technisch inzicht? Wij zoeken een operator lasersnijmachine voor onze divisie GICOM Metaalbewerking die gestructureerd kan werken en bekend is met verschillende plaatbewerkingsprocessen.

  Zijn dat zaken die goed bij jou passen? Dan ben jij de juiste persoon die wij zoeken!

  Lees verder >>
 • Werkvoorbereider

  Vanaf het moment dat de order binnenkomt tot het afleveren van het eindproduct, de werkvoorbereider is erbij betrokken. Kun jij goed calculeren, overzicht bewaren en een order vertalen van order naar productie? Dan ben jij de juiste persoon die wij zoeken voor de functie van werkvoorbereider.

  Lees verder >>
 • Assemblagemedewerker

  Hou jij van sleutelen en zet je graag spullen in elkaar? Dan ben jij de juiste persoon die wij zoeken!

  Vanwege groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega op de productieafdeling bij GICOM Metaalbewerking. Wij zoeken een assemblagemedewerker die weet van aanpakken en openstaat voor een flexibele functie binnen een dynamisch bedrijf.


  Lees verder >>
 • Stages & Leerwerktraject

  Ben je op zoek naar een stageplaats, een leertraject of werktraject in de techniek? Of zou jij jouw (technisch) afstudeerproject bij GICOM willen doen?

  Lees verder >>