Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
Vacatures & Stages
Werken bij GICOM
GICOM Metaalbewerking

Assemblagemedewerker

1 februari 2023
Hou jij van sleutelen en zet je graag spullen in elkaar? Dan ben jij de juiste persoon die wij zoeken! Vanwege groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega op de productieafdeling bij GICOM Metaalbewerking. Wij zoeken een assemblagemedewerker die weet van aanpakken en openstaat voor een flexibele functie binnen een dynamisch bedrijf.
Deze vacature is verlopen. Bekijk het totaaloverzicht vacatures voor meer mogelijkheden.

Functieomschrijving assemblagemedewerker:

Als assemblagemedewerker ga je aan de slag met het samenstellen van het eindproduct (of halffabricaat). Jij houdt je bezig met het voorbereiden en daarmee bestuderen van de werkinstructie en de controle van de aangeleverde productonderdelen. Na het samenstellen inspecteer en test je het eindproduct en maakt het verzendklaar. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het schoonmaken en ordelijk houden van de werkomgeving en productiemiddelen.

Functie-eisen:

  • Affiniteit met techniek;
  • Zelfstandig kunnen werken.

GICOM biedt:

Een afwisselende fulltime baan binnen een bedrijf dat groei en ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Wij bieden afwisselend werk door de diversiteit in projecten en bieden jou goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek. Indien je belangstelling hebt voor één van de beschreven functies dan kun je jouw sollicitatiebrief en CV sturen naar jobs@gicom.nl, t.a.v. Mevr. M. Kemper.

Meer over GICOM?

GICOM is een familiebedrijf en gespecialiseerd in oplossingen en maatwerk in de metaalindustrie, klimaat- en composteringstechniek. Elke vorm en elk formaat van de hoogste kwaliteit. Dit geldt voor de installaties gebouwd door GICOM Composting Systems alsook voor de producten geproduceerd door GICOM Metaalbewerking. Door de aanwezige expertise en oog voor detail wordt iedere installatie en ieder product op maat gemaakt.

GICOM is met twee divisies werkzaam in de metaalindustrie, klimaat- en composteringstechniek en droogtechniek. Van kleine staal en RVS producten tot grote composteringsinstallaties, van dichtbij leveren in de regio tot wereldwijd actief in het bouwen van oplossingen voor de verwerking van reststromen en het drogen van voedsel. De divisies bedienen een groot aantal klanten en ook gezamenlijk worden projecten opgeleverd. Waar GICOM metaalbewerking de productie van de drogers, plaatmateriaal en het snijden van aluminium op zich neemt zorgt GICOM Composting Systems ervoor dat de gehele installatie bij de klant wordt geïnstalleerd en geïmplementeerd.
 
Samen sterk in techniek en ijzersterk vakmanschap!

Terug naar overzicht vacatures