Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
Vacatures & Stages
Werken bij GICOM
GICOM Metaalbewerking

Werkvoorbereider

1 februari 2023
Vanaf het moment dat de order binnenkomt tot het afleveren van het eindproduct, de werkvoorbereider is erbij betrokken. Kun jij goed calculeren, overzicht bewaren en een order vertalen van order naar productie? Dan ben jij de juiste persoon die wij zoeken voor de functie van werkvoorbereider.
Deze vacature is verlopen. Bekijk het totaaloverzicht vacatures voor meer mogelijkheden.

Functieomschrijving werkvoorbereider:

Als werkvoorbereider beginnen jouw werkzaamheden vanuit een opdracht of tekening van de klant. Van daaruit ga je aan de slag met het calculeren, controleren van de tekening of het uittekenen van producten in ons cad/cam systeem. Je geeft de klant, indien nodig, advies en als de order binnenkomt ga je aan de slag met de vertaling van de order naar de productie. Je bewaakt de planning en voortgang van de productie. Je onderhoudt contact met collega’s van de productie, verkopers, leveranciers en klanten. Jij kunt je hoofd goed koel houden en je weet altijd het overzicht te bewaren. Derhalve ben je in staat om te kunnen denken in oplossingen en in teamverband projectgericht te werk te gaan.
 

Functie-eisen:

  • MBO werk- en denkniveau met een opleiding richting metaal en metalelektro;
  • Bekendheid met verschillende plaatbewerkingsprocessen is een pre;
  • Kennis of affiniteit met ERP systemen;
  • Ervaring met softwarepakket HICAD is een pre;
  • Gestructureerd en oplossingsgerichte werkmentaliteit;
  • Klant- en servicegericht;
  • Accuraat en een flexibele instelling;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

GICOM biedt:

Een afwisselende fulltime baan binnen een bedrijf dat groei en ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Wij bieden afwisselend werk door de diversiteit in projecten en bieden jou goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek. Indien je belangstelling hebt voor één van de beschreven functies dan kun je jouw sollicitatiebrief en CV sturen naar jobs@gicom.nl, t.a.v. Mevr. M. Kemper.

Meer over GICOM:

GICOM is een familiebedrijf en gespecialiseerd in oplossingen en maatwerk in de metaalindustrie, klimaat- en composteringstechniek. Elke vorm en elk formaat van de hoogste kwaliteit. Dit geldt voor de installaties gebouwd door GICOM Composting Systems alsook voor de producten geproduceerd door GICOM Metaalbewerking. 

GICOM is met twee divisies werkzaam in de metaalindustrie, klimaat- en composteringstechniek en droogtechniek. Van kleine staal en RVS producten tot grote composteringsinstallaties, van dichtbij leveren in de regio tot wereldwijd actief in het bouwen van oplossingen voor de verwerking van reststromen en het drogen van voedsel. De divisies bedienen een groot aantal klanten en ook gezamenlijk worden projecten opgeleverd. Waar GICOM metaalbewerking de productie van de drogers, plaatmateriaal en het snijden van aluminium op zich neemt zorgt GICOM Composting Systems ervoor dat de gehele installatie bij de klant wordt geïnstalleerd en geïmplementeerd.
 
Samen sterk in techniek en ijzersterk vakmanschap!

Terug naar overzicht vacatures