Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
Vacatures & Stages
Werken bij GICOM
GICOM Metaalbewerking

Werkvoorbereider

23 april 2021
Vanwege groei zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider voor onze divisie Metaalbewerking. Iemand die weet van aanpakken en open staat voor een flexibele functie binnen een dynamisch bedrijf. Zijn dat zaken die goed bij jou passen? Dan ben jij de juiste persoon die wij zoeken!

Functieomschrijving:

Als werkvoorbereider beginnen jouw werkzaamheden vanuit een opdracht of tekening van de klant. Van daaruit ga je aan de slag met het calculeren, controleren van de tekening of het uittekenen van producten in ons cad/cam systeem. Je geeft de klant, indien nodig, advies en als de order binnenkomt ga je aan de slag met de vertaling van de order naar de productie. Je bewaakt de planning en voortgang van de productie. Je onderhoudt contact met collega’s van de productie, verkopers, leveranciers en klanten. Jij kunt je hoofd goed koel houden en je weet altijd het overzicht te bewaren. Derhalve ben je in staat om te kunnen denken in oplossingen en in teamverband projectgericht te werk te gaan.
 

Functie-eisen:

  • MBO werk- en denkniveau met een opleiding richting metaal en metalelektro;
  • Bekendheid met verschillende plaatbewerkingsprocessen is een pré;
  • Kennis of affiniteit met ERP systemen;
  • Ervaring met softwarepakket HICAD is een pré;
  • Gestructureerd en oplossingsgerichte werkmentaliteit;
  • Klant- en servicegericht
  • Accuraat en een flexibele instelling;Goede communicatieve vaardigheden.

GICOM biedt:

Een afwisselende fulltime baan binnen een bedrijf dat groei en ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Wij bieden afwisselend werk door de diversiteit in projecten en bieden jou goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek. Indien je belangstelling hebt voor één van de beschreven functies dan kun je jouw sollicitatiebrief en CV sturen naar jobs@gicom.nl, t.a.v. Mevr. M. Kemper.

Terug naar overzicht vacatures
Copyright © 2013 - 2021 GICOM BV. Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Sybit Software Op Maat