Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
GICOM
Nieuws
GICOM BV Biddinghuizen

Nieuws

1 2 Volgende >>
 • Gicom zoekt productiemedewerker (Metaal)

  Om ons technische team op onze afdeling metaalbewerking te versterken zoeken we voor Gicom een Productiemedewerker

  Lees verder >>
 • Gicom zoekt een communicatiemedewerker

  Om samen verder te groeien en ontwikkelen zoeken we voor Gicom en Komeco een allround en parttime (ca. 3-4 dagdelen per week) Communicatiemedewerker met oog voor PR.

  Lees verder >>
 • GICOM zoekt medewerkers

  Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een baan in de techniek? Want bij GICOM zoeken wij leuke, enthousiaste collega's die affiniteit hebben met techniek! Wij hebben diverse vacatures beschikbaar. Dus word jij onze nieuwe collega?

  Lees verder >>
 • GICOM gesloten met de feestdagen

  Met de feestdagen in aantocht willen wij u hierbij informeren over de aangepaste openingstijden.  Lees verder >>
 • Gicom zelfvoorzienend in energie

  Met de plaatsing van een zonne-installatie is Gicom sinds deze zomer volledig zelfvoorzienend op het gebied van energie. Met in totaal 2.000 zonnepanelen kan worden voldaan aan de eigen energiebehoefte.

  Lees verder >>
 • Tulpenroute Flevoland 2021

  Vanaf morgen begint de officiële tulpenroute in Flevoland. Zoals ieder jaar is GICOM één van de adverteerders in de tulpenkrant waarin u alle routes vindt die u langs de prachtige tulpenvelden van de regio brengen.

  Lees verder >>
 • Aangepaste openingstijden voorjaar feestdagen

  Het voorjaar is van start gegaan en aankomende periode vinden een aantal feestdagen plaats. Hierbij willen wij u informeren over onze aangepaste openingstijden in de aankomende periode.

  Lees verder >>
 • Gesloten met de feestdagen

  Met Kerst en Oud & Nieuw in het vooruitzicht willen wij u informeren over de aangepaste openingstijden.

  Lees verder >>
 • GICOM biedt duurzame oplossing voor regionaal afvalbeheer in Engeland

  De techniek van GICOM gaat opnieuw de grens over. Voor onze klant Biowise in Engeland mochten wij een tweede composteringsinstallatie bouwen, die draait sinds het voorjaar. Een bijdrage aan duurzaam afvalbeheer en dat ging niet onopgemerkt voorbij.


  Lees verder >>
 • Nieuwe composteringstunnels in ontwikkeling

  Bij GICOM zitten we niet stil. Momenteel zijn we druk bezig met de productie van PVC, buizen en kanalen voor een uitbreidingsproject in Ierland bij één van onze afnemers.

  Lees verder >>
 • ESEF Maakindustrie wordt verplaatst naar 1-4 september 2020

  De organisaties van de ESEF Maakindustrie en Jaarbeurs Utrecht hebben besloten de ESEF Maakindustrie te verplaatsen naar 1 t/m 4 September 2020.


  Lees verder >>
 • GICOM Metaalbewerking op ESEF Maakindustrie

  Van 17 t/m 20 maart vindt hét event voor maakoplossingen plaats in de Jaarsbeurs. De ESEF Maakindustrie is de grootste en belangrijkste vakbeurs op het gebied van toelevering, uitbesteding, productontwikkeling en engineering in de Benelux.

  Lees verder >>
 • Q-Fin; onze nieuwe ontbraammachine

  Ontbramen is één van onze specialiteiten en sinds kort hebben we de Q-Fin F200 XL in onze productiehal staan voor het ontbramen en finishen van kleinere en meer deilicate producten.

  Lees verder >>
 • GICOM gastheer van Floriade Business Club themabijeenkomst

  Afgelopen maandag organiseerde de Floriade Business Club (FBC) een themabijeenkomst met betrekking tot Flevoland en de gemeente Dronten als agrofood inspiratieregio. Een zeer succesvolle avond waarbij GICOM de rol van gastheer heeft verzorgd.

  Lees verder >>
 • NIEUW bij GICOM Metaalbewerking; Cobot lasrobot

  Bij GICOM Metaalbewerking werken we met de nieuwste productiemachines. Deze maand is daar een compleet nieuwe lasrobot bij gekomen. Deze nauwkeurige en flexibele lasrobot is de nieuwe helpende hand van onze collega's op de productieafdeling.

  Lees verder >>
1 2 Volgende >>