Gicom.nl
Gicom Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
GICOM Metaalbewerking
Nieuws
Produktiehal GICOM
Metaalbewerking » Nieuws

Nieuws

1 2 Volgende >>
 • Gicom zoekt productiemedewerker (Metaal)

  Om ons technische team op onze afdeling metaalbewerking te versterken zoeken we voor Gicom een Productiemedewerker

  Lees verder >>
 • GICOM zoekt medewerkers

  Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een baan in de techniek? Want bij GICOM zoeken wij leuke, enthousiaste collega's die affiniteit hebben met techniek! Wij hebben diverse vacatures beschikbaar. Dus word jij onze nieuwe collega?

  Lees verder >>
 • Gicom zelfvoorzienend in energie

  Met de plaatsing van een zonne-installatie is Gicom sinds deze zomer volledig zelfvoorzienend op het gebied van energie. Met in totaal 2.000 zonnepanelen kan worden voldaan aan de eigen energiebehoefte.

  Lees verder >>
 • Tulpenroute Flevoland 2021

  Vanaf morgen begint de officiële tulpenroute in Flevoland. Zoals ieder jaar is GICOM één van de adverteerders in de tulpenkrant waarin u alle routes vindt die u langs de prachtige tulpenvelden van de regio brengen.

  Lees verder >>
 • Aangepaste openingstijden voorjaar feestdagen

  Het voorjaar is van start gegaan en aankomende periode vinden een aantal feestdagen plaats. Hierbij willen wij u informeren over onze aangepaste openingstijden in de aankomende periode.

  Lees verder >>
 • Gesloten met de feestdagen

  Met Kerst en Oud & Nieuw in het vooruitzicht willen wij u informeren over de aangepaste openingstijden.

  Lees verder >>
 • ESEF Maakindustrie wordt verplaatst naar 1-4 september 2020

  De organisaties van de ESEF Maakindustrie en Jaarbeurs Utrecht hebben besloten de ESEF Maakindustrie te verplaatsen naar 1 t/m 4 September 2020.


  Lees verder >>
 • GICOM Metaalbewerking op ESEF Maakindustrie

  Van 17 t/m 20 maart vindt hét event voor maakoplossingen plaats in de Jaarsbeurs. De ESEF Maakindustrie is de grootste en belangrijkste vakbeurs op het gebied van toelevering, uitbesteding, productontwikkeling en engineering in de Benelux.

  Lees verder >>
 • Q-Fin; onze nieuwe ontbraammachine

  Ontbramen is één van onze specialiteiten en sinds kort hebben we de Q-Fin F200 XL in onze productiehal staan voor het ontbramen en finishen van kleinere en meer deilicate producten.

  Lees verder >>
 • NIEUW bij GICOM Metaalbewerking; Cobot lasrobot

  Bij GICOM Metaalbewerking werken we met de nieuwste productiemachines. Deze maand is daar een compleet nieuwe lasrobot bij gekomen. Deze nauwkeurige en flexibele lasrobot is de nieuwe helpende hand van onze collega's op de productieafdeling.

  Lees verder >>
 • Bijdrage vrijwillige brandweer Flevoland

  Sinds afgelopen week hebben wij bij GICOM twee collega's die, in geval van nood, als brandweervrijwilligers ter beschikking worden gesteld aan de Brandweer van Biddinghuizen. Een mooie samenwerking en goede ontwikkeling voor het dorp Biddinghuizen.

  Lees verder >>
 • GICOM Metaalbewerking deelnemer TIV Hardenberg

  Op 17, 18 en 19 september vindt de TIV plaats in Hardenberg. Deze vakbeurs gericht op het technisch bedrijfsleven zal meer dan 6.000 vak professionals met elkaar verbinden om zaken te doen en te netwerken.

  Lees verder >>
 • GICOM Ketelhavenloop zondag 1 september

  Op zondag 1 september vindt de GICOM Ketelhavenloop plaats. Zoals de naam al aangeeft is GICOM sponsor van het hardloopevenement dat jaarlijks plaatsvindt in en rondom bungalowpark Ketelhaven.

  Lees verder >>
 • GICOM opnieuw supersponsor van Meerpaaldagen Dronten

  Wederom is GICOM supersponsor van de Meerpaaldagen in Dronten. Met een vooruitzicht op ruim 50.000 bezoekers en een brede en prachtige line-up belooft het evenement ook dit jaar weer een daverend succes te worden.

  Lees verder >>
 • Nieuw bij Gicom; puntlassen

  Bij Gicom hebben we diverse technieken in huis, waarmee we snel en flexibel maatwerk op het gebied van metaalbewerking kunnen realiseren. Recent geleden hebben wij de puntlastechniek daar aan kunnen toevoegen.

  Lees verder >>
1 2 Volgende >>