Gicom.nl
Gicom Composting Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
GICOM Composting Systems
Nieuws
Printplaat GICOM
Composting Systems » Nieuws
Nieuwe composteringstunnels in ontwikkeling

Nieuwe composteringstunnels in ontwikkeling

29 mei 2020
Bij GICOM zitten we niet stil. Momenteel zijn we druk bezig met de productie van PVC, buizen en kanalen voor een uitbreidingsproject in Ierland bij één van onze afnemers.

Uitbreiding tunnelsysteem voor verwerking reststromen

De tunnelsystemen die GICOM Composting Systems ontwikkelt worden ingezet voor de verwerking van diverse soorten (organische) reststromen. In dit geval wordt door onze klant al gebruik gemaakt van de GICOM tunnelsystemen voor de verwerking van GFT en van daaruit ontstond de behoefte naar uitbreiding voor de verwerking van andere reststromen. Zij willen aan de slag met de verwerking van restafval (zogenoemd MSW oftewel municipal solid waste). Door dit te drogen wordt het een reststroom met hogere energetische waarde (RDF; refuse-derived fuel) en kan het worden gebruikt in andere industrieën.  

​Onderdelen beluchtingsvloer en halafzuiging

De afgelopen periode hebben wij buizen geproduceerd als onderdeel van de beluchtingsvloer  en kanalen die zullen worden gebruikt voor de bouw van de halafzuiging. De totale uitbreiding bestaat uit vier tunnelsystemen met biofilters. Alle onderdelen zullen binnenkort op transport gaan.

 
Composting-Systems-project
Alle materialen worden klaargezet voor transport. 
Composting-Systems-project-2
Buizen voor de beluchtingsvloer.

Terug naar nieuwsoverzicht