Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
Vacatures
Stages & Leerwerktrajecten
Stages & Leerwerktrajecten

Leren en Werken bij Gicom

15 februari 2023
Werk jij graag met je handen en wil je een mooi vak leren? Wil jij liever leren in de praktijk? Geen zin meer in de schoolbanken? Ben jij enthousiast, leergierig en gemotiveerd? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Gicom is een van de meest moderne metaalbedrijven van Nederland, gevestigd in Biddinghuizen, Flevoland. Als veelzijdig metaalbewerkingsbedrijf leveren wij onze hoogwaardige metaalproducten wereldwijd. Onze CNC-aangestuurde machines verwerken diverse soorten plaatmateriaal van deelfabricaat tot eindproduct. Met vakmanschap, hightech engineering en geavanceerde productiemachines zorgen wij dat ieder product van ontwerp tot aflevering voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Gicom Metaalbewerking is hét adres voor lasersnijden, kanten, zetten, walsen en langsnaadlassen van plaatwerk!
 
Gicom produceert ook verlichtingssystemen met bijbehorende besturingstechniek voor voetbalvelden, zoals tennis, cricket en voetbal (Ajax, Real Madrid, Arsenal, Barcelona). Deze verlichtingssystemen zorgen ervoor dat de grasmat in een zo goed mogelijke staat gebracht en gehouden wordt.

Samen sterk in techniek en ijzersterk vakmanschap!

Wat ga je doen?

Je gaat heel veel verschillende dingen leren bij Gicom. Van lassen, kanten, lasersnijden, walsen, tot het op maat maken van installaties. Je zult werken met kleine onderdelen, maar ook grote projecten tot leven zien komen, waar je veel voldoening uit zult halen. In de praktijk komen jij en Gicom erachter wat het beste bij jou past en waar Gicom jouw talent zo goed mogelijk kan inzetten in het bedrijf.
 

Wat bieden wij jou?

Na een betaalde interne opleiding ben je klaargestoomd om diverse metaalbewerkingsmachines te bedienen en allround mee te draaien op diverse afdelingen. Mede dankzij jouw kennis, motivatie en leergierigheid ben jij straks van onschatbare waarde voor ons bedrijf, waar diverse mogelijkheden bestaan om intern door te groeien naar andere functies. Tevens is het mogelijk om een leertraject of werktraject in de techniek bij ons te volgen. GICOM is geaccrediteerd als leerbedrijf door Kenteq en SBB. Via de sites van deze organisaties is te zien voor welke kwalificaties GICOM een erkend leerbedrijf is.
 

Wat bieden wij jou nog meer?

Uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de CAO metaalbewerkingsbedrijf;
Een uitdagend leertraject met kansen om je door te ontwikkelen;
Een no-nonsense bedrijf met leuke collega’s;
Diverse activiteiten als personeelsuitjes etc. 

Meer weten of kennis maken met Gicom of direct solliciteren? Mail ons op jobs@gicom.nl!

GICOM is geaccrediteerd leerbedrijf

GICOM is geaccrediteerd als leerbedrijf door Kenteq en SBB. Via de sites van deze organisaties is in te zien voor welke kwalificaties GICOM een erkend leerbedrijf is.
 

Terug naar overzicht vacatures Stages & Leerwerktrajecten