Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
Vacatures & Stages
Werken bij GICOM
GICOM Metaalbewerking

Communicatiemedewerker

3 juli 2023
Om samen verder te groeien en ontwikkelen zoeken we voor Gicom en Komeco een allround en parttime (ca. 3-4 dagdelen per week) Communicatiemedewerker met oog voor PR.
Deze vacature is verlopen. Bekijk het totaaloverzicht vacatures voor meer mogelijkheden.
Samen sterk in techniek en ijzersterk vakmanschap!
Wat ga je doen?
Als communicatiemedewerker bij Gicom en haar zusterondernemingen ben je een echte zelfstandige en zelf startende collega. Je houdt je mailbox bij, onderhoudt in- en externe contacten over beurzen en regelt dat alles voor elkaar is voor iedere beurs. Je zorgt dat onze folders up to date zijn, doet voorstellen voor verbetering en laat natuurlijk de nieuwe folders drukken.
Je houdt je bezig met het vormgeven (InDesign), ontwikkelen en beheer van onze websites en social media kanalen. Ook zorg je voor onze online vindbaarheid en als de website aan verbetering toe is doe je daar een voorstel voor en pak je dat op.
Daarnaast houd jij je bezig met PR om verhalen over onze organisatie(s) naar buiten te brengen en je denkt daarin pro-actief mee. Je vindt het heerlijk om te ondersteunen, te helpen en verschillende dingen te doen, ook als dat wat anders is als je ‘eigen’ werk.
Wie ben jij?
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau met een opleiding richting communicatie/pr
  • Je hebt ervaring en bekendheid in een vergelijkbare functie
  • Je bent 12 tot 16 uur per week beschikbaar
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal (woord en geschrift)
  • Je werkt klant- en servicegericht
  • Je bent accuraat en hebt een flexibele instelling
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
Wat bieden wij?
Een afwisselende parttime baan binnen een bedrijf dat groei en ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Het aantal uren en werkdagen spreken we samen af en is mede afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden. Wij denken aan ca. 12-16 uur per week verdeeld over 3-4 dagdelen in de week.
Verder bieden wij jou goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek.  Daarbij horen o.a. 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op fulltime basis, deelname aan het pensioenfonds M&T, reiskostenvergoeding en veel eigen verantwoordelijkheid.
 
Wordt jij onze nieuwe collega?
Indien je belangstelling hebt voor dan kun je jouw sollicitatiebrief en CV sturen naar jobs@gicom.nl, t.a.v. Mevr. M. Kemper.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht vacatures