Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
Vacatures & Stages
Werken bij GICOM
GICOM Metaalbewerking

Aluminium Lassers (Full-time)

15 februari 2023
Wij zijn op zoek naar enthousiaste aluminium lassers, die individueel en in teamverband aluminium plaatwerkconstructies in elkaar lassen. Het betreft plaatdikten van 1,5 tot 12 mm.
Deze vacature is verlopen. Bekijk het totaaloverzicht vacatures voor meer mogelijkheden.

Functie-eisen:

  • aluminium TIG/MIG certificaat;
  • verschillende soorten gereedschap kunnen hanteren;
  • zelfstandig van tekening kunnen werken;
  • in het bezit zijn van een heftruckdiploma is een pré;
  • VCA.

GICOM biedt:

Een afwisselende baan in een dynamisch bedrijf, ontwikkelingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Indien je belangstelling hebt voor de beschreven functie dan kun je per post of e-mail uw sollicitatiebrief tezamen met een uitgebreid cv sturen naar GICOM BV, afdeling personeelszaken, Oogstweg 9, 8256 SB Biddinghuizen of personeelszaken@gicom.nl.

Wie zijn wij?

Gicom is een van de meest moderne metaalbedrijven van Nederland, gevestigd in Biddinghuizen, Flevoland. Als veelzijdig metaalbewerkingsbedrijf leveren wij onze hoogwaardige metaalproducten wereldwijd. Onze CNC-aangestuurde machines verwerken diverse soorten plaatmateriaal van deelfabricaat tot eindproduct. Met vakmanschap, hightech engineering en geavanceerde productiemachines zorgen wij dat ieder product van ontwerp tot aflevering voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Gicom Metaalbewerking is hét adres voor lasersnijden, kanten, zetten, walsen en langsnaadlassen van plaatwerk!
 
Gicom produceert ook verlichtingssystemen met bijbehorende besturingstechniek voor voetbalvelden, zoals tennis, cricket en voetbal (Ajax, Real Madrid, Arsenal, Barcelona). Deze verlichtingssystemen zorgen ervoor dat de grasmat in een zo goed mogelijke staat gebracht en gehouden wordt.

Samen sterk in techniek en ijzersterk vakmanschap!


Terug naar overzicht vacatures