Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
Vacatures & Stages
Werken bij GICOM
GICOM Metaalbewerking

Operator CNC platenbuigmachine (fulltime)

26 maart 2021
GICOM is een familiebedrijf en gespecialiseerd in oplossingen en maatwerk in de metaalindustrie, klimaat- en composteringstechniek. Elke vorm en elk formaat van de hoogste kwaliteit. Dit geldt voor de installaties gebouwd door GICOM Composting Systems alsook voor de producten geproduceerd door GICOM Metaalbewerking.
GICOM is met twee divisies werkzaam in de metaalindustrie, klimaat- en composteringstechniek en droogtechniek. Van kleine staal en RVS producten tot grote composteringsinstallaties, van dichtbij leveren in de regio tot wereldwijd actief in het bouwen van oplossingen voor de verwerking van reststromen en het drogen van voedsel. De divisies bedienen een groot aantal klanten en ook gezamenlijk worden projecten opgeleverd. Waar GICOM metaalbewerking de productie van de drogers, plaatmateriaal en het snijden van aluminium op zich neemt zorgt GICOM Composting Systems ervoor dat de gehele installatie bij de klant wordt geïnstalleerd en geïmplementeerd.
 
Samen sterk in techniek en ijzersterk vakmanschap!
Vanwege groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega op de productieafdeling bij GICOM Metaalbewerking. Wij zoeken een Operator CNC platenbuigmachine die weet van aanpakken en open staat voor een flexibele functie binnen een dynamisch bedrijf.
 
Zijn dat zaken die goed bij jou passen? Dan ben jij de juiste persoon die wij zoeken!

Functieomschrijving:

Als Operator CNC platenbuigmachine ben je dagelijks bezig met het ontwikkelen van hoogwaardige producten en werk je met geavanceerde kantbanken. Jij houdt je bezig met het voorbereiden van de productie en het bedienen van de kantbanken. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het onderhouden van de productiemachine en bijbehorende kwaliteitscontroles. Ruimtelijk inzicht is belangrijk omdat je aan de hand van technische tekeningen plaatwerkdelen samenstelt. Je werkt in teamverband, waarbij veiligheid en kwaliteit bovenaan staan bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

Functie-eisen:

  • LTS/MTS of gelijkwaardig werk- en denkniveau of niveau 2 of 3 plaatbewerking;
  • ervaring met CNC besturingstechnieken is een pré;
  • ervaring met verschillende plaatbewerkingsprocessen is een pré;
  • verschillende soorten (meet)gereedschappen kunnen hanteren;
  • zelfstandig van een tekening kunnen werken;
  • in het bezit zijn van een VCA-certificaat en een heftruckdiploma is een pré.

GICOM biedt:

Een afwisselende fulltime baan binnen een bedrijf dat groei en ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Wij bieden afwisselend werk door de diversiteit in projecten en bieden jou goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek. Indien je belangstelling hebt voor één van de beschreven functies dan kun je jouw sollicitatiebrief en CV sturen naar jobs@gicom.nl, t.a.v. Mevr. M. Kemper.

Terug naar overzicht vacatures
Copyright © 2013 - 2021 GICOM BV. Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Sybit Software Op Maat