Gicom.nl
Gicom Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
GICOM Metaalbewerking
Kanten tot 6200 mm
Kantafdeling
GICOM Metaalbewerking » Kanten / Zetten

Kanten / Zetten

Kanten/Zetten
 
GICOM beschikt over negen CNC gestuurde kantbanken voor het kanten van diverse materialen voor klein seriewerk tot complex zetwerk. De kantbanken, waaronder twee Toolcells, hebben een perskracht tot 640 ton en een breedte tot 6200mm tussen de staanders.

De kantbanken beschikken over 9-assige achteraanslagen, zodat nagenoeg elk gewenst zetwerk mogelijk is. Digitale werkvoorbereiding en simulatiesoftware zorgen voor uiterste precisie en efficiency. Daarnaast zorgt het laserhoekmeetsysteem ervoor dat aan de gewenste maatspecificaties wordt voldaan en dat elke afwijking in materiaaldikte, korrelrichting of treksterkte tijdens het kanten wordt gecompenseerd.

GICOM beschikt over een ruim assortiment kantgereedschappen zodat ook complexe doorsnedes gekant kunnen worden. De bovenmessen met zwanenhals dragen bij aan de diverse kantmogelijkheden waardoor het maken van complexe producten met V-groeven vanaf 8 t/m 140 mm mogelijk is. De stempels kunnen verlengd worden met de beschikbare hoogtebuffers.
Copyright © 2013 - 2019 GICOM BV. Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Sybit Software Op Maat