Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
GICOM
Nieuws
GICOM BV Biddinghuizen
10 nieuwe GICOM AYGO

10 nieuwe GICOM AYGO's

21 augustus 2018
Gepubliceerd in De Drontenaar: Een opvallende verschijning, zo mogen de 10 nieuwe AYGO’s met opvallende GICOM opdruk zeker worden bestempeld. Sinds vorige week staan ze volledig ter beschikking van medewerkers van GICOM en het zusterbedrijf KOMECO.
Foto_Aygos1.jpg
,,De aanschaf van deze 10 auto’s is een signaal dat we heel blij zijn met onze medewerkers” aldus Monique Groenenboom van GICOM. Alle medewerkers van beide bedrijven mochten, onafhankelijk van hun functie, aangeven of ze voor woon-werk verkeer in aanmerking wilden komen voor een nieuwe auto. In de toewijzing werd onder meer rekening gehouden met de afstand woon-werk én de bereidheid om te willen carpoolen.
Tijdens de Meerpaaldagen, een evenement waarvan GICOM al enkele jaren hoofdsponsor is, werden de tien nieuwe auto’s al gepresenteerd rondom het festivalterrein. “Wij zijn trots op ons team en willen dat graag breder uitdragen. Maar het is ook een signaal voor mensen die een leuke baan zoeken in de techniek. Als ze voor GICOM kiezen, hoeven ze geen rekening te houden met het openbaar vervoer of een eigen auto aan te schaffen om in Biddinghuizen te komen”, aldus Groenenboom.
 
 

Terug naar nieuwsoverzicht
Copyright © 2013 - 2019 GICOM BV. Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Sybit Software Op Maat