Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
Vacatures
GICOM Metaalbewerking
GICOM Metaalbewerking

Operator lasersnijmachine

1 februari 2023
Kun jij met geavanceerde lasersnijmachines werken en heb jij technisch inzicht? Wij zoeken een operator lasersnijmachine voor onze divisie GICOM Metaalbewerking die gestructureerd kan werken en bekend is met verschillende plaatbewerkingsprocessen. Zijn dat zaken die goed bij jou passen? Dan ben jij de juiste persoon die wij zoeken!

Functieomschrijving operator lasersnijmachine:

Als operator van de lasersnijmachine ben je dagelijks bezig met het ontwikkelen van hoogwaardige producten en werk je met geavanceerde lasersnijmachines. Jij houdt je bezig met het voorbereiden van de productie en het bedienen van de lasersnijmachines. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het onderhouden van de productiemachine en bijbehorende kwaliteitscontroles. Ruimtelijk inzicht is belangrijk omdat je aan de hand van technische tekeningen plaatwerk snijdt. Je werkt in teamverband, waarbij veiligheid en kwaliteit bovenaan staan bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

Functie-eisen:

  • LTS/MTS of gelijkwaardig werk- en denkniveau;
  • ervaring met bedienen van lasersnijmachines is een pre;
  • ervaring met CNC besturingstechnieken en met verschillende plaatbewerkingsprocessen is een pre;
  • zelfstandig kunnen werken;
  • in het bezit zijn van een VCA-certificaat en een heftruckdiploma is een pre.

GICOM biedt:

Een afwisselende fulltime baan binnen een bedrijf dat groei en ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Wij bieden afwisselend werk door de diversiteit in projecten en bieden jou goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek. Indien je belangstelling hebt voor één van de beschreven functies dan kun je jouw sollicitatiebrief en CV sturen naar jobs@gicom.nl, t.a.v. Mevr. M. Kemper.

Meer over GICOM:

GICOM is een familiebedrijf en gespecialiseerd in oplossingen en maatwerk in de metaalindustrie, klimaat- en composteringstechniek. Elke vorm en elk formaat van de hoogste kwaliteit. Dit geldt voor de installaties gebouwd door GICOM Composting Systems alsook voor de producten geproduceerd door GICOM Metaalbewerking. 

GICOM is met twee divisies werkzaam in de metaalindustrie, klimaat- en composteringstechniek en droogtechniek. Van kleine staal en RVS producten tot grote composteringsinstallaties, van dichtbij leveren in de regio tot wereldwijd actief in het bouwen van oplossingen voor de verwerking van reststromen en het drogen van voedsel. De divisies bedienen een groot aantal klanten en ook gezamenlijk worden projecten opgeleverd. Waar GICOM metaalbewerking de productie van de drogers, plaatmateriaal en het snijden van aluminium op zich neemt zorgt GICOM Composting Systems ervoor dat de gehele installatie bij de klant wordt geïnstalleerd en geïmplementeerd.
 
Samen sterk in techniek en ijzersterk vakmanschap!

Terug naar overzicht vacatures GICOM Metaalbewerking