Gicom.nl
Gicom Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
GICOM Metaalbewerking
Uitgebreid aanbod bewerkingen
Gekwalificeerde lassers
GICOM Metaalbewerking » Overige bewerkingen

Overige bewerkingen

Walsen / Langsnaadlassen

Door de aanwezigheid van diverse walsen zijn de mogelijkheden van walsen zeer uitgebreid. De grootste wals beschikt over 4 rollen in pyramide vorm waardoor een scala aan gewalste vormen, zoals konisch, mogelijk zijn. De bovenste rol heeft een diameter van 280 mm waardoor het accuraat walsen tot 12 mm RVS mogelijk is.  De lengte van de 4 rollen is 2500 mm zodat platen met een maximale breedte van 2500 mm gewalst kunnen worden. Een side- en een topsupport maken het mogelijk om ook grote diameters nauwkeurig te kunnen produceren.

De platenwalsen in combinatie met de langsnaadlasklembank kunnen gebruikt worden voor het produceren van onder andere tanks, kanalen en schoorstenen. Graag geven wij meer informatie over de mogelijkheden van walsen.

Ponsnibbelen
Voor het seriematig bewerken van dun plaatmateriaal beschikt GICOM over twee ponsmachines. Het werkbereik van deze machines is 3000 x 1500 mm. Een ruim assortiment ponsen met verschillende snijspeling is aanwezig.

Boor/zaagstraat
GICOM kan CNC boren, zagen en merken van balken, stafmateriaal en buizen tot 20000 mm lengte. De boor/zaagstraat is voorzien van drie revolver boorkoppen met een boordiameter van 8 t/m 50 mm, een verstekzaag en een markeerunit.

Lasrobot
Onze gekwalificeerde lassers dragen zorg voor vakkundige laswerkzaamheden. Tevens beschikt GICOM over een lasrobot met productmanipulator waarmee dubbel pulserend MIG lassen mogelijk is. De manipulator zorgt er voor dat een product in alle richtingen kan bewegen voor een optimale smeltbadbeheersing. 
Copyright © 2013 - 2019 GICOM BV. Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Sybit Software Op Maat