Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
GICOM
Nieuws
GICOM BV Biddinghuizen
GICOM supersponsor van Meerpaaldagen Dronten

GICOM supersponsor van Meerpaaldagen Dronten

1 augustus 2018
GICOM is ook in 2018 weer supersponsor van het driedaagse festival De Meerpaaldagen in Dronten. Samen met Bangma Verpakking zijn zij de twee supersponsoren van dit evenement, dat ruim 50.000 bezoekers trekt.
Met het sponsoren van De Meerpaaldagen beoogd GICOM twee doelen: maatschappelijke betrokkenheid én de naamsbekendheid vergroten.
 
Maatschappelijke betrokkenheid
GICOM is een op en top Drontens bedrijf. Al meer dan 40 jaar is GICOM gevestigd in de gemeente Dronten. WIj zijn trots op Dronten en vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan de omgeving waarin wij mogen wonen en werken. Met het sponsoren van De Meerpaaldagen betekenen wij graag iets voor het grotere publiek in de gemeente Dronten.
 
Naamsbekendheid vergroten
Naast deze maatschappelijke rol willen wij het bedrijf ook bekend maken onder een groter en breder publiek. Met GICOM Composting Systems en GICOM Metaalbewerking zijn wij wereldwijd actief. Het bedrijf telt 130 medewerkers en wij zijn continu op zoek naar innovatie om duurzamer te kunnen produceren. Daarom zijn wij altijd op zoek naar getalenteerde en technische mensen om ons team te komen versterken. Op onze website staan regelmatig vacatures, maar ook open sollicitaties ontvangen wij graag.
 
De Meerpaaldagen vinden dit jaar plaats van 9 t/m 11 augustus. Wij hebben zin in de samenwerking met Stichting ProDronten en nodigen iedereen van harte uit om dit gratis driedaagse festival in Dronten één of meer dagen te komen bezoeken.

Terug naar nieuwsoverzicht
Copyright © 2013 - 2019 GICOM BV. Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Sybit Software Op Maat