Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
Vacatures & Stages
Werken bij GICOM
GICOM Metaalbewerking

Monteurs binnen-/buitendienst (Full-time)

15 februari 2023
Wij zijn op zoek naar monteurs voor de binnen- en buitendienst. De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen en installeren van onderdelen voor composterings-, droog- en andere duurzame installaties op bouwwerken in binnen- en buitenland. Voorbereidende werkzaamheden vinden plaats in de werkplaats in de montagehal.
Deze vacature is verlopen. Bekijk het totaaloverzicht vacatures voor meer mogelijkheden.

Functie-eisen:

  • LTS/MTS/MBO niveau 2,3,4 techniek of gelijkwaardig werk- en denkniveau;
  • enige ervaring in het samenstellen van installaties;
  • tekeningen kunnen lezen;
  • bereid tot verrichten van werkzaamheden in het buitenland;
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • in het bezit van rijbewijs B;
  • VCA

GICOM biedt:

Een afwisselende fulltime baan binnen een bedrijf dat groei en ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Daarom is er altijd de mogelijkheid om je bij te scholen d.m.v. opleidingen en cursussen. Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals personeelsfeesten, barbecues, sinterklaasfeest en kerstborrel. Wij bieden afwisselend werkdoor de diversiteit in projecten en bieden jou goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek. Dit houdt o.a. in dat je ADV dagen opbouwt bij een 40-urige werkweek. 

Indien je belangstelling hebt voor de beschreven functie dan kun je per post of e-mail een sollicitatiebrief tezamen met een uitgebreid cv sturen naar GICOM BV, afdeling personeelszaken, Oogstweg 9, 8256 SB Biddinghuizen of personeelszaken@gicom.nl.

Wie zijn wij?

Gicom is een van de meest moderne metaalbedrijven van Nederland, gevestigd in Biddinghuizen, Flevoland. Als veelzijdig metaalbewerkingsbedrijf leveren wij onze hoogwaardige metaalproducten wereldwijd. Onze CNC-aangestuurde machines verwerken diverse soorten plaatmateriaal van deelfabricaat tot eindproduct. Met vakmanschap, hightech engineering en geavanceerde productiemachines zorgen wij dat ieder product van ontwerp tot aflevering voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Gicom Metaalbewerking is hét adres voor lasersnijden, kanten, zetten, walsen en langsnaadlassen van plaatwerk!
 
Gicom produceert ook verlichtingssystemen met bijbehorende besturingstechniek voor voetbalvelden, zoals tennis, cricket en voetbal (Ajax, Real Madrid, Arsenal, Barcelona). Deze verlichtingssystemen zorgen ervoor dat de grasmat in een zo goed mogelijke staat gebracht en gehouden wordt.Samen sterk in techniek en ijzersterk vakmanschap!

Terug naar overzicht vacatures