Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
Vacatures & Stages
Werken bij GICOM
GICOM Metaalbewerking

Projectleider

23 april 2021
Vanwege een groeiende orderportefeuille zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Projectleider. Ben jij iemand die weet van aanpakken? Kun jij georganiseerd en zelfstandig projecten begeleiden van A tot Z? Sta je open voor een flexibele functie in een groeiend bedrijf? Dan ben jij de juiste persoon die wij zoeken!

Functieomschrijving:

Jij draagt zorg en verantwoording voor verschillende technische projecten binnen GICOM (Composting Systems) van ontwerp tot en met oplevering. Je bent verantwoordelijk voor de gehele planning en budget van het project en bewaakt het productieproces. Je houdt van organiseren, bent flexibel ingesteld en gaat gestructureerd te werk. Je onderhoudt nauw contact met collega’s van de verkoop, tekenafdeling en productie en zorgt voor een optimale samenwerking tussen alle partijen. Je bent betrokken bij het verkooptraject die van invloed zijn op het draaien van eigen projecten. Je ondersteunt daar waar nodig ook bij administratieve werkzaamheden in het verkooptraject. Derhalve ben je commercieel ingesteld en kun jij in teamverband projectgericht te werk gaan.

Functie-eisen:

  • HBO opleiding of gelijkwaardig werk- en denkniveau in de richting van (technische) bedrijfskunde, civiele techniek, bouwkunde of projectleider techniek.
  • Ervaring in een vergelijkbare rol
  • Klant- en servicegericht;
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Een flexibele en teamgerichte mentaliteit

GICOM biedt:

Een afwisselende fulltime baan binnen een bedrijf dat groei en ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Wij bieden afwisselend werk door de diversiteit in projecten en bieden jou goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek. Indien je belangstelling hebt voor één van de beschreven functies dan kun je jouw sollicitatiebrief en CV sturen naar jobs@gicom.nl, t.a.v. Mevr. M. Kemper.

Terug naar overzicht vacatures
Copyright © 2013 - 2021 GICOM BV. Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Sybit Software Op Maat