Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
Vacatures & Stages
Werken bij GICOM
GICOM Metaalbewerking

CAD Engineer

4 augustus 2020
Wij zijn op zoek naar meerdere enthousiaste collega’s voor ons engineeringsteam.
Vacature CAD Engineer

GICOM is al meer dan 30 jaar met diverse divisies werkzaam in de metaalindustrie, klimaat- en composteringstechniek en droogtechniek. Van kleine staal en RVS producten tot grote composteringsinstallaties, van dichtbij leveren in de regio tot wereldwijd actief in het bouwen van oplossingen voor de verwerking van reststromen en het drogen van voedsel. De divisies bedienen een groot aantal klanten en ook gezamenlijk worden projecten opgeleverd. Waar GICOM metaalbewerking de productie van de drogers, plaatmateriaal en het snijden van aluminium op zich neemt zorgt GICOM Composting Systems ervoor dat de gehele installatie bij de klant wordt geïnstalleerd en geïmplementeerd. Ons team bestaat inmiddels uit 110 medewerkers en wij zijn op zoek naar meerdere enthousiaste collega’s voor ons engineeringsteam.

Functieomschrijving:
Als CAD engineer werk jij vanuit gedrevenheid aan de mooiste projecten voor GICOM. Deze zullen variëren van kleine korte projecten tot de grotere uitdagingen. Jij weet de passende voorbereidingen te treffen ten behoeve van de uitvoering van de projecten of projectdelen waar jij verantwoordelijk voor bent. Ontwerpen, tekenen en berekenen; elk project kent zijn eigen uitdaging. Derhalve ben je in staat om te kunnen denken in oplossingen en in teamverband projectgericht te werk te gaan. De focus ligt op 3D-tekenen waarvoor gebruik gemaakt wordt van HICAD software.

Functie-eisen:
HBO werktuigbouw of gelijkwaardig werk- en denkniveau;
enkele jaren relevante ervaring met 3D-tekenen;
ervaring met HICAD is een pré.

GICOM biedt:
Een afwisselende baan in een dynamisch bedrijf, ontwikkelingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Indien je belangstelling hebt voor de beschreven functie dan kun je per post of e-mail uw sollicitatiebrief tezamen met een uitgebreid cv sturen naar GICOM BV, afdeling personeelszaken, t.a.v. Mevr. M. Kemper, Oogstweg 9, 8256 SB Biddinghuizen of jobs@gicom.nl.

Terug naar overzicht vacatures
Copyright © 2013 - 2020 GICOM BV. Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Sybit Software Op Maat