Gicom.nl
Gicom Composting Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
GICOM Composting Systems
Nieuws
Printplaat GICOM
Composting Systems » Nieuws
GICOM gastheer van Floriade Business Club themabijeenkomst

GICOM gastheer van Floriade Business Club themabijeenkomst

12 december 2019
Afgelopen maandag organiseerde de Floriade Business Club (FBC) een themabijeenkomst met betrekking tot Flevoland en de gemeente Dronten als agrofood inspiratieregio. Een zeer succesvolle avond waarbij GICOM de rol van gastheer heeft verzorgd.
Presentatie-themabijeenkomst
Introductie voorafgaand de presentaties.
De Floriade Business Club organiseert met regelmaat themabijeenkomsten voor haar ambassadeurs. Deze keer was de beurt aan GICOM om de avond te verzorgen voor meer dan 120 gasten. Na een rondleiding door de bedrijfshallen van GICOM begon het programma rondom het thema 'Flevoland-Dronten; agrofood inspiratieregio'. 
logo-floriade-business-club
Logo Floriade Business Club
In Flevoland en specifiek in de gemeente Dronten is volop inspiratie te vinden op het gebied van agrofood. Een grote hoeveelheid bedrijven in de regio richten zich op de agrarische sector en voedelindustrie. Dit kwam veelvuldig terug in de presentaties van o.a. Peter Verdaasdonk (directeur Floriade) en Gé Groenenboom.

Bij GICOM zijn we al jaren actief in de agrarische sector met onze composterings- en klimaattechnieken. Van droogsystemen voor kruiden en andere voedingsmiddelen, tot aan beluchtingsvloeren voor veebedrijven en composterings-installaties voor de verwerking van reststromen.  
Met meer dan 120 gasten kijkt GICOM terug op een geslaagd evenement als ambassadeur van FBC

De Floriade zal plaatsvinden in Almere in 2022. 

Aftermovie van de themabijeenkomst bij Gicom.

Terug naar nieuwsoverzicht