Gicom.nl
Gicom Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
GICOM Metaalbewerking
Nieuws
Produktiehal GICOM
Metaalbewerking » Nieuws
Bijdrage vrijwillige brandweer Flevoland

Bijdrage vrijwillige brandweer Flevoland

24 oktober 2019
Sinds afgelopen week hebben wij bij GICOM twee collega's die, in geval van nood, als brandweervrijwilligers ter beschikking worden gesteld aan de Brandweer van Biddinghuizen. Een mooie samenwerking en goede ontwikkeling voor het dorp Biddinghuizen.
Bij Brandweer Flevoland zijn een aantal vrijwilligers die zich al geruime tijd inzetten om de Brandweer snel te hulp te schieten. Twee van deze vrijwilligers werken bij GICOM. De samenwerking tussen Brandweer Flevoland en GICOM heeft ervoor gezorgd dat deze vrijwilligers ook overdag ter beschikking kunnen worden gesteld aan de brandweer in Biddinghuizen, indien er zich een calamiteit voordoet. Hiermee wordt de paraatheid van de brandweer in Biddinghuizen gewaarborgd. 

 
Afgelopen woensdag heeft burgermeester J.P. Gebben aan GICOM het bordje 'Hier werken brandweervrijwilligers' overhandigd. Dit deed hij uit naam van de Brandweer Flevoland die erg blij is met de samenwerking omtrent hulpvaardige vrijwilligers. Bij een calamiteit kan er snel hulp ter plaatse zijn in Biddinghuizen. Daarnaast zijn wij bij GICOM twee goede BHV'ers rijker. Voor alle partijen een goede ontwikkeling!

 

Terug naar nieuwsoverzicht