Gicom.nl
Gicom Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
linkedin facebook twitter e-mail
GICOM Metaalbewerking
Nieuws
Produktiehal GICOM
Metaalbewerking » Nieuws
GICOM opnieuw supersponsor van Meerpaaldagen Dronten

GICOM opnieuw supersponsor van Meerpaaldagen Dronten

9 augustus 2019
Wederom is GICOM supersponsor van de Meerpaaldagen in Dronten. Met een vooruitzicht op ruim 50.000 bezoekers en een brede en prachtige line-up belooft het evenement ook dit jaar weer een daverend succes te worden.
mpd.png
De Meerpaaldagen beleeft dit jaar haar 28ste editie en er worden ruim 50.000 bezoekers verwacht in drie dagen tijd. Het evenement is een begrip in de regio en voor GICOM het moment om haar naam als toonaangevende werkgever te versterken en de regio een warm hart toe te dragen. 

 
Maatschappelijke betrokkenheid
Al meer dan 40 jaar is GICOM gevestigd in de gemeente Dronten en wij dragen de regio een warm hart toe. Wij vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan de omgeving waarin wij mogen wonen en werken. Met het sponsoren van de Meerpaaldagen betekenen wij graag iets voor het grotere publiek in de regio.

Toonaangevende werkgever
Met GICOM Composting Systems en GICOM Metaalbewerking zijn wij wereldwijd actief. Het bedrijf telt 130 medewerkers en wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en technische mensen die ons team kunnen versterken. Op onze website staan de actuele vacactures, maar open sollicitaties zijn ook altijd welkom. 
Gisteravond was de aftrap en vandaag en morgen vinden overdag en 's avonds allerlei activiteiten op en rondom het Meerpaalplein plaats. â€‹Met een line-up die bestaat uit bekende en minder bekende artiesten, van Nederlandstalig tot coverbands met een internationaal repertoire, is er iedere avond voor ieder wat wils. Meer informatie over het programma vindt u op https://www.meerpaaldagen.nl/

Terug naar nieuwsoverzicht