Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
facebook twitter e-mail
GICOM
Nieuws
GICOM BV Biddinghuizen

Nieuws

 • GICOM supersponsor van Meerpaaldagen Dronten

  GICOM is ook in 2018 weer supersponsor van het driedaagse festival De Meerpaaldagen in Dronten. Samen met Bangma Verpakking zijn zij de twee supersponsoren van dit evenement, dat ruim 50.000 bezoekers trekt.

  Lees verder >>
 • Nieuwe vacatures GICOM en Komeco

  Door een groeiende orderportefeuille zijn wij op korte termijn op zoek naar collega's voor de functies van Logistiek medewerker, Inkoper Komeco, Cad-engineer, Laseroperators, Magazijnbeheerder, Montagemedewerkers en Buitendienstmedewerkers WTB.

  Lees verder >>
 • Uitbreiding mogelijkheden walsen

  Door de aanschaf van een Faccin 4HEL-2528 wals zijn de mogelijkheden van walsen door GICOM vanaf heden uitgebreider. De nieuwe wals beschikt over 4 rollen in pyramide vorm waardoor een scala aan gewalste vormen, zoals konisch, mogelijk zijn.

  Lees verder >>
 • GICOM Metaalbewerking heet u welkom tijdens de ESEF

  De ESEF 2018 vindt plaats van dinsdag 20 maart tot en met vrijdag 23 maart in de Jaarbeurs te Utrecht. U bent iedere dag welkom in onze GICOM stand B030 in Hal 1. Via onderstaande link kunt u zich registreren voor vrije toegangsbewijzen.

  Lees verder >>
 • Biowise awarded Cheshire East organics contract

  Recycling and waste management firm, Biowise, is to build a £7m in-vessel composting facility after being awarded a contract by Cheshire East council. The facility utilises the Dutch ‘Gicom’ technology, on which the new site will be modelled.

  Lees verder >>
 • GICOM behaalt NEN-EN 1090 certificering

  Vanaf heden is GICOM NEN-EN 1090 gecertificeerd (tot en met exc 2) voor zowel staal als RVS. Voor beide materialen zijn op het gebied van lassen veel voorkomende materiaaldiktes en lasposities gecertificeerd.

  Lees verder >>
 • GICOM tunnel system described by Envar as the Rolls Royce of invessel composting

  An article on letsrecycle.com about Envar processing MSW organic fines trough the GICOM tunnels.

  Lees verder >>
 • VNK werkt optimaal samen in Biddinghuizen

  De bouw van de droogtunnel voor VNK door GICOM is een mooi voorbeeld van lokale samenwerking. In het artikel in de Handel en Wandel wordt deze samenwerking tussen VNK en GICOM toegelicht.

  Lees verder >>
 • GICOM Nieuwsbrief

  De laatste GICOM Nieuwsbrief is uit. Deze nieuwsbrief kunt u lezen via onderstaande link.

  Lees verder >>
Copyright © 2013 - 2018 GICOM BV. Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Sybit Software Op Maat