Gicom.nl
Gicom Composting / Metaal Adresgegevens Gicom
Change language
facebook twitter e-mail
GICOM
Nieuws
GICOM BV Biddinghuizen

Nieuws

 • VNK werkt optimaal samen in Biddinghuizen

  De bouw van de droogtunnel voor VNK door GICOM is een mooi voorbeeld van lokale samenwerking. In het artikel in de Handel en Wandel wordt deze samenwerking tussen VNK en GICOM toegelicht.

  Lees verder >>
 • Nieuwe vacatures GICOM en KOMECO

  Door een groeiende orderportefeuille zijn wij op zoek naar collega's voor de functies van Verkoper Binnendienst, Plaatbewerker, Lasser, Operator lasersnijmachine, Kantbankbediener, Buitendienstmedewerkers WTB, Productieplanner en Medewerker Export.

  Lees verder >>
 • GICOM Nieuwsbrief

  De laatste GICOM Nieuwsbrief is uit. Deze nieuwsbrief kunt u lezen via onderstaande link.

  Lees verder >>
 • GICOM supersponsor van festival Meerpaaldagen Dronten

  GICOM heeft zich voor de duur van 4 jaar verbonden als supersponsor van het driedaagse festival De Meerpaaldagen in Dronten. Samen met Bangma Verpakking zijn zij de twee supersponsoren van dit evenement, dat ruim 50.000 bezoekers trekt.

  Lees verder >>
 • Vacatures GICOM Metaalbewerking en GICOM Composting

  Door een groeiende orderportefeuille en uitbreiding van onze productiefaciliteiten zijn wij op korte termijn op zoek naar collega's voor de functies van Buitendienstmedewerker WTB, Lasser en Operator Lasersnijmachine.

  Lees verder >>
 • GICOM en Komeco sponsoren Tulpenroute Dronten 2017

  GICOM en Komeco zijn ook in 2017 weer trotse mede-sponsor van de Tulpenroute Dronten. De tulpenvelden zijn te bewonderen van 15 april tot en met 6 mei.

  Lees verder >>
 • Vacatures Operator Lasersnijmachine en Project Engineer

  Door een groeiende orderportefeuille en uitbreiding van onze produktiefaciliteiten zijn wij op korte termijn op zoek naar collega's voor de functies van Operator Lasersnijmachine en Project Engineer.

  Lees verder >>
 • GICOM onderneming van het jaar!

  Met trots kunnen wij hierbij vermelden dat GICOM is uitgeroepen tot onderneming van het jaar in de Gemeente Dronten. De prijs werd uitgereikt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Ondernemersvereniging De Driehoek.

  Lees verder >>
Copyright © 2013 - 2017 GICOM BV. Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Sybit Software Op Maat